Om os

Historien bag

All Spelled Out Kommunikation er stiftet af Malene Louise Djurhuus, som har en baggrund i den klassiske journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole. Malene Louise Djurhuus har bl.a. arbejdet som nyhedsredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten samt som journalist og redigerende på bl.a. Jyllands-Posten, Berlingske, NORDJYSKE og Netdoktor.

Desuden har Malene Louise Djurhuus en baggrund fra kommunikationsverdenen inden for sundheds-it og business intelligence. Der opdagede hun, at journalistikken har meget at tilbyde virksomhederne både mht. formidling og generel kommunikation, men også inden for forretningsudvikling, kontaktskabelse og mødebooking.

Den journalistiske vinkling og de journalistiske værktøjer er i centrum for vore ydelser. Alle relationer kan ses i lyset af en god historie, og det er det, som vi kan finde frem i enhver branche.

Som erklæret under vores virksomheds filosofi går vi ind for klar tale og ingen fyldord. Derfor vil et samarbejde med All Spelled Out også give øjeblikkelig virkning frem for flere timers spildtid.

Vi går ind for professionelt og godt journalistisk arbejde fra klassisk uddannede journalister. Det er nemlig rigtig, hurtig og effektiv kommunikation – sådan som det skal og bør være. Kommunikation i alle former og afskygninger skal være klar og en hjælp, ellers har det direkte skadelig virkning.

 

Referencer

All Spelled Out Kommunikation leverer eller har leveret kommunikationshjælp til blandt andre:

CompuGroup Medical Danmark A/S
Kapacity A/S
Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg
Skandinavisk Båndkompagni A/S
Offentlige sundhedsinstitutioner

Samarbejdspartnere

Bookingabus.com
Bookingabus.com sikrer de bedste priser på transport til f.eks. virksomhedsarrangementer, messer eller kundemøder.

bookingabus.com

 

Bønnelycke MDD®
Bønnelycke MDD® er både førende inden for arkitektur, design og grafiske produktioner. Få den rette grafiske opsætning på virksomhedens materialer, den mest iøjnefaldende og stilsikre stand på konferencen, eller det helt rigtige domicil.

Bønnelycke har bl.a. leveret design til Nordlux, + Halle og Kilsgaard . Indrettet bl.a. Scandic Hotel Aarhus City, Hotel Randers og Restaurant Grappa.

bonnelycke.com

 

Hou Media
Hou Media er eksperter inden for digitale medier, film og video. Hou Media leverer produkter til bl.a. Maersk Group, Nykredit, Kræftens Bekæmpelse og Københavns Lufthavne.

houmedia.dk